Pengedonationer giver Sunds-FDF’ere vind i nye sejl

FDF’erne i Sunds er yderst glade for donationerne på i alt 183.000 kroner

21. oktober 2020, 09.41

Glæden var stor, da FDF’erne i Sunds fik overrakt penge fra Y’s Men’s Club (yderst fra venstre: Thorkild Lundgren Nielsen og Knud Erik Hansen) og Sydbanks fond. For et par uger siden fik de også penge fra Salling Fondene. Foto: Tom Laursen

SUNDS »Yeeeeeaahhh!« lyder det i kor fra Sunds-FDF’erne, som med hænderne i vejret tydeligvis er begejstrede, og som bryder ud i et kæmpe bravo-kampråb.

Årsagen til glæden skal findes i, at FDF’erne nu har modtaget i alt tre donationer.

For et par uger siden kom der 103.000 kroner fra Salling Fondene via Bilka - det er Bilka Herning, der har indstillet FDF Sunds til donationen. Og forleden var det så tid for Sydbanks fond og den lokale afdeling fra Y’s Men’s Club til at spæde ekstra til.

Pengene skal bruges til nogle nye sejl til FDF’ernes 18 år gamle skib »Lamprenen«, så børnene fortsat kan komme ud på de sejlture, som de elsker.

- Det er så vildt. Nu får vi skiftet alle vores fire sejl, smiler Troels Gylling, kredslederen for FDF Sunds.

Glade givere

Carsten Dyrbye fra Sydbank i Herning kunne overrække 50.000 kroner fra bankens fond.

- Vi vil bare gerne støtte gode formål, og det har vi heldigvis en fond, som støtter op om, forklarer han og tilføjer:

- Det er fedt, og det er altid sjovt, når man kommer ud og glæder nogen. Man kan se på børnene, at de også synes, det er fedt. Det gør det bare ekstra sjovt, siger han.

Også den lokale Sunds-afdeling fra Y’s Men’s Club havde fundet det store smil og checkhæfte frem. Donationen fra de to fremmødte, Thorkild Lundgren Nielsen og Knud Erik Hansen, lød på 30.000 kroner.

- De havde søgt pengene, og det er jo lige vores kerneområde. Vi støtter lokale initiativer og dækker bredt, forklarer Thorkild Lundgren Nielsen.