Medie: FCM sælger midtbanespiller

Sammy Skytte står ifølge tipsbladet.dk foran et skifte til norske Bodø/Glimt på en fireårig kontrakt

25. februar 2020, 11.09

Sammy Skytte (t.h.) ses her i kamp for Silkeborg IF mod FC Midtjylland i 2018. Samme år skiftede Skytte til FCM, men han har aldrig fået spilletid for »ulvene«. Foto: Martin Ballund

FODBOLD Midtbanespilleren Sammy Skytte er snart fortid i FC Midtjylland.

Det skriver tipsbladet.dk, der erfarer, at Sammy Skytte er tæt på et skifte til Bodø/Glimt, som sidste sæson blev nummer to i den bedste norske række.

Den 23-årige midtbanespiller er ifølge mediet til lægetjek i den norske klub i dag. Parterne er angiveligt enige om en fireårig kontrakt. Det er uvist, hvor meget Bodø/Glimt skal betale i transfersum til FCM.

Skytte har været på kontrakt i FC Midtjylland siden sommeren 2018, da FCM indløste midtbanetalentets frikøbsklausul i Silkeborg IF. Frikøbsklausulen lød ifølge Midtjyllands Avis på 500.000 euro - svarende til 3,7 millioner kroner.

Nu bliver han solgt videre til de norske sølvvindere uden at have fået en eneste kamp for FC Midtjylland.

I sæsonen 2018-19 var Skytte udlejet til AC Horsens, og i efteråret 2019 var han udlejet til norske Stabæk, hvor han var stamspiller på den centrale midtbane. Det er givetvis præstationerne i Stabæk, der har overbevist Bodø/Glimt om, at Skytte vil være et godt køb.

Sammy Skytte har spillet på alle danske ungdomslandshold fra U17- til U21-landsholdet. Han har 68 Superligakampe på cv’et.

I Bodø/Glimt bliver Skytte klubkammerat med to andre danske spillere, Kasper Junker og Philip Zinckernagel.