Hurtig og langsom velsmag

Nogle gange har vi travlt med maden, mens vi andre gange kan bruge flere dage på at kokkerere. Det vigtigste er dog, at det smager godt

Udgivet:29. september 2022, 13.38

Læsetid:9 minutter

I denne bog har vi taget alt, hvad vi har lært i de år, hvor vi har skrevet kogebøger, skabt en familie og lavet mad til andre og os selv - og kogt det ned til opskrifter, som i bund og grund indfanger de to meget forske...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang til Din Søndag for 49 kr.

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind