Arrangører aflyser Challenge Herning 2022: Vil ikke gå på kompromis med sikkerheden

Triatlonstævnet Challenge Herning er i år blevet aflyst

Udgivet:05. juni 2022, 08.37

Læsetid:1 minut

Triatlonstævnet Challenge Herning skulle have løbet af stablen lørdag i næste weekend, men det er nu blevet aflyst. Foto: Jørn Deleuran

10 måneder siden

HERNING »Det er med dyb beklagelse, at vi må annoncere aflysning af Garmin Challende Herning 11. juni 2022. Vi er ikke i stand til at gennemføre stævnet efter den stadard, der er nødvendig for at garantere atleternes sikkerhed på cykelruten, skriver Challenge Herning Teamet i en pressemeddelelse og tilføjer, at det skyldes mangel på trafikofficials.

»Vi har arbejdet tæt sammen med Herning Kommune og Triatlon Danmark i forsøget på at finde en løsning, men uden held. Sikkerhed er altafgørende for os og ikke noget, vi ønsker at gå på kompromis med. Vi har derfor måttet tage den svære beslutning at aflyse stævnet,« skriver teamet bag stævnet.

Alle atleter er blevet kontaktet.

Jørgen Krogh, Herning Kommunes direktør for by, erhverv og kultur, sætter nogle ord på aflysningen i en mail til Folkebladet:

- Vi er ærgerlige over aflysningen, men har respekt for, at arrangørerne vælger at aflyse konkurrencen i stedet for at gennemføre i et setup, hvor de ikke er sikre på, at de kan levere den rette sikkerhed og oplevelse for deltagerne.

Læs også
<span>Skuffet triatlon-arrangør om aflysning:</span> Der var ikke noget at gøre <span>Skuffet triatlon-arrangør om aflysning:</span> Der var ikke noget at gøre
Læs også:
Skuffet triatlon-arrangør om aflysning: Der var ikke noget at gøre