Genbrugs-butik genåbnet

26. februar 2020, 12.31

Personalet i Ikast Genbrugscenter har tralvt med at gøre klar til genåbningen af butikken i Møllegade. Foto: PRivat

IKAST Mandag genåbnede Ikast Genbrugscenter butikken i Møllegade 19 i Ikast efter en omfattende renovering. Genbrugscenteret driver to butikker, der ligger dør om dør. På grund af renoveringen var der lukket i butikken i sidste uge.

Det er den butik, hvor der sælges tøj, isenkram og køkkenting, som er renoveret.

Arbejdet har de frivillige selv stået for under vejledning af Mission Afrikas butikskonsulent, fortæller formanden, Kaj Vestergaard.

Han er meget tilfreds med resultatet, der indebærer, at butikken nu fremtræder mere lys og kundevenlig og det giver kunderne en langt bedre oversigt over varerne end før.

Formanden takkede de frivillige for indsatsen, for det er ingen hemmelighed, at genbrugsbutikkerne står over for en voldsom udvikling.

- Der kommer stadig flere om buddet og mange forsøger at sælge tingene selv. Der er dog heldigvis mange, der stadig støtter genbrugsbutikkerne på grund af de penge, der ad den vej fremskaffes til velgørende formål. Derfor havde vi brug for at gennemtænke den måde, varerne fremtræder på, og var derfor nødt til at foretage renoveringen.