Møde med landsformand

1. juni 2021, 11.48

Isabella Arendt bliver hovedtaler ved grundlovsmødet i Haderup på lørdag. Foto: Claus Fisker

HADERUP På lørdag er det grundlovsdag, sådan som det hvert eneste år. Men der sker alligevel et brud med traditionerne de seneste år, for der bliver igen grundlovsmøde i Jens Jensens Anlæg i Haderup.

Det er Kristendemokraterne i Vestjylland, der arrangerer, og hovedtaleren bliver landsformanden Isabella Arendt. Isabella Arendt stormede ind på den landspolitiske scene for godt et par år siden, da hun afløste en sygemeldt Stig Grenov op til folketingsvalget. Det klarede Isabella Arendt så godt, at hun blev valgt som formand, da Stig Grenov besluttede at trække sig.

Senest har Kristendemokraterne markeret sig på Christiansborg ved igen at blive repræsenteret. Ikke ved at vinde mandater ved et valg, men fordi den tidligere radikale politiker, Jens Rohde, meldte sig ind i partiet. Han har haft en periode som løsgænger i Folketinget.

Ud over tale ved Isabella Arendt, bliver der korte lokalpolitiske indlæg ved Karlo Brondbjerg fra Herning og Leif Hornshøj fra HOlstebro.

Alle er velkomne uanset partitilhørsforhold. Man bliver opfordret til at medbringe en stol.

I tilfælde af dårligt vejr bliver grundlovsmødet flyttet ind i det store telt, som i forvejen står i Jens Jensens Anlæg sommeren over til brug ved forskellige bibelcamps.