Rekord-indkøb er gået på tidlig ferie: Rejst hjem for at se sit barn for første gang

I sommer kom Marrony til FCM som klubbens hidtil største indkøb, men det har endnu ikke været nogen succes

5. december 2021, 18.00

Marrony (t.h.) har ikke haft nogen succes i FCM indtil videre. Nu er han rejst på tidlig juleferie. Foto: Martin Ballund

FODBOLD FC Midtjyllands offensiv-spiller Marrony er gået på juleferie før resten af holdet. Han er netop rejst hjem til Brasilien, hvor han skal se sit nyfødte barn for første gang. Dermed er hans første halvsæson i Danmark endt uden nogen succes.

- Han har pådraget sig en ny, mindre skade, som vi vurderer, at han kan genoptræne for hjemme i Brasilien. Han har et nyfødt barn dernede, som han endnu ikke har set, og derfor er vi kommet til den konklusion, at han skulle have lov til at flyve hjem og holde ferie lidt før resten af holdet, fortæller træner Bo Henriksen efter sejren over Brøndby.

Det er ikke megen glæde, han og resten af holdet har fået af angriberen, der i første omgang blev købt for omkring 33 millioner kroner. Prisen kan stige yderligere, hvis han siden kommer til at præstere.

- Nej, selvfølgelig havde vi håbet på mere, men det viste jeg jo, at han fysisk ikke var i den bedste forfatning, da han kom hertil, og så har han derefter også været uheldig med flere småskader, så det har været svært for ham at komme op mærkerne og for alvor byde sig til i truppen. Nu håber vi alle på, at lidt kærlighed hjemme i Brasilien kan være med til at vende udviklingen for ham, siger Bo Henriksen.

Marrony har fået fem indhop i Superligaen og spillet samlet 113 minutter. I Europa League har to indskiftninger givet ham 36 minutter. Endelig startede han pokalkampen mod Kjellerup på banen og spillede ved en lejlighed 54 minutter.

Læs også
Se karaktererne: Evander dominerede på Brøndby Stadion
Abonnement

Indlæser debat