V-byrådsmedlemmer erkender store svigt

3. oktober 2017, 10.01

Erling Askjær Jørgensen.

VALG Det er tydeligt, at Venstres byrådsmedlemmer nu gerne vil genvælges og derfor forsøger sig med at skrive om noget, som skal skaffe dem stemmer. Hvis man tænker dybere over indlæggene fra Venstrefolkene, sidder man tilbage med helt andre konklusioner, end hvad der nok var tiltænkt.

Marianne Bjørn er V-byrådsmedlem og hun bor i Vildbjerg. Hun skriver 27. september om, at vi i Herning Kommune har 300 unge mellem 15 og 25 år, som har sociale og personlige udfordringer. Disse unge har altså ikke haft en god barndom i en kommune, hvor Venstre-diktaturet har haft flertallet og har haft ansvaret for at hjælpe de forældre, der havde brug for hjælp til, at deres børn fik en god start på livet.

Venstre-manden John Thomsen skriver om, at ungdomsarbejdsløsheden i Herning Kommune er på 12,5 pct. og at den endda har været højere oppe under Venstres flertalsstyre. Det er katastrofalt, at Venstreflertallet har styret så dårligt, at så mange unge får en elendig start på livet ved at gå arbejdsløse. Så længe der er mere end 10 unge, som er arbejdsløse, har du ikke gjort det godt nok, John Thomsen. Hvordan det er ud i andre kommuner, er ikke det det drejer sig om. Det er Herning Kommune, du skulle tage dig af.

Kent Falkenvig boltrer sig på Facebook og skriver om, at 22 procent af borgerne i Herning Kommune mellem 16 og 64 år er på offentlig forsørgelse frem for at have et job. Rigtig, rigtig dårligt. Men sådan er det, hvor et Venstre-flertal har styret alt for længe. Således fører Falkenvig sig kraftigt frem på sin Facebook-side og skriver, at han er dygtig og arbejdsom.

Arbejdsom er med at bruge delete tasten, når han på Facebook får kritiske spørgsmål om, hvornår han tilbagebetaler de mere end 500 millioner, han har været med til at frarøve fjernvarmeforbrugerne. Her er Falkenvig totalt tavs. Det er ikke muligt at få svar på noget som helst fra hverken Lars Krarup eller fra Falkenvig om den betændte fjernvarmesag. Kan man genvælge folk der ikke tør vedstå sig deres handlinger, når det har kostet fjernvarmeforbrugerne mere end 500 millioner kroner?

På Facebook skilter Falkenvig med, at han har købt sig en gammel slidt blå lænestol, som skal bruges som PR for ham i valgkampen. Gammel og slidt er altså det, der skal symbolisere Falkenvig. Og når Falkenvig får en god løn for at være bestyrelsesmedlem i fjernvarmeaktieselskabet, så har han pligt til at svare. Det gør han bare ikke. Derfor er han slet ikke værdig til at sidde i bestyrelsen for fjernvarmen.

Jørn Vedel Eriksen fra Enhedslisten skriver 26.september om problemerne i Folkeskolen med utilfredsstillende inklusion. Og dette er meldt ind til byrådet fra næsten alle folkeskoler i Herning Kommuner. Her er altså noget, som ikke er kørt tilfredsstillende. Alligevel vedbliver Vedel Eriksen med at stemme ja til de budgetter, Venstre-diktaturet vil have vedtaget, år efter år. Der er så mange grunde til at stemme på alt muligt andet en Venstre og oraklet Johs.Poulsen ved byrådsvalget i november.

»De nye koste«, som er parate, er Liberal Alliance og Konservative. Valget er dit. Du kan stemme på udluftning i byrådssalen. Liberal Alliance finder du på liste I på stemmesedlen. Og hvis du læser Liberal Alliances principprogram, bliver du virkelig glad i låget. Principprogrammet kan du eventuelt få hos mig.