Jobskifte: Fra Herning til Holstebro

Herning Kommunes leder af den boligsociale helhedsplan har fået nyt job

2. marts 2021, 11.59

Marianne Rahbek forlader Herning Kommune og stillingen som boligsocial leder i Fællesbo. Foto: PR-foto

JOBSKIFTE 1. april begynder Marianne Rahbek i stillingen som familie- og dagtilbudchef i Holstebro Kommune.

Marianne Rahbek kommer fra en stilling som boligsocial leder i Fællesbo og har derudover arbejdet med det boligsociale projekt »Plads Til Forskel«, som for nyligt blev forhåndsgodkendt. Inden da har hun i ni år været ansat i Herning Kommune i forskellige stillinger.

I en pressemeddelelse udsendt af Holstebro Kommune siger Rahbek, der bor i Silkeborg, om sit nye job.

- Da jeg så stillingsopslaget øjnede jeg muligheden for igen at komme til at arbejde med det område, som er så væsentlig en del af vores velfærdssystem og kernen i kommunen; nemlig at være med til at skabe rammer så vores børn og unge, fra de er ganske, ganske små, kan trives og udvikle sig. Det var et job, jeg var nødt til at søge.

Bedre vilkår for børn

Om kommunen siger hun i kommunens pressemeddelelse:

- Jeg kender en del til Holstebro Kommune fra mine faglige netværk og mit indtryk er, at det er en driftig, velfungerende og modig kommune. Man har valgt at satse på at skabe nogle større enheder på dagtilbudsområdet, og det betyder blandt andet, at der er alle muligheder for at skabe nogle fagligt professionelle miljøer, som kan give bedre vilkår for de børn, det hele drejer sig om.

Marianne Rahbek er 40 år, uddannet kandidat i statskundskab, samlevende med Carsten og mor til to sønner på 12 og 14 år. Hun har en diplomuddannelse i ledelse og er i gang med en Master i Offentlig ledelse. /hove