Spekulationspop og glimmer til årets grandprix

Glade dage, glimmer og glitter i Boxen kunne ikke helt veje op for, at de fleste sange var lidt glansløse

25. februar 2019, 11.33

Jim Lyngvild havde syet guldtøj til dagens anledning. Han var i festhumør fra starten, hvor han kyssede justitsminister Søren Pape Poulsen (K), som ankom samtidig. Senere til efterfesten var han i hed dans med Sigmund Trondheim. Foto: Henrik Ole Jensen

Herning Vi stod i en lang kødrand ved den røde løber i Boxen i Herning og ventede spændt på de kendte, der var dukket op til Dansk Melodi Grand Prix 2019.

Der var en masse ikke-kendte på den røde løber, og os journalister stod og snakkede om, hvorvidt man burde kende dem, der gik roligt forbi og op ad trappen til loungen mod en middag i Boxen, hvor der senere også blev holdt efterfest for alle deltagerne og de kendte.

De mange fotografer stod også helt stille, og der gik i hvert fald noget tid på denne måde, som føltes som et kvarter, så jeg nåede personligt at falde lidt i staver.

Pludselig går fotografernes blitz amok, og tre personer stiller sig op, og der bliver blitzet løs, så det glimter i alle retninger. Og netop det glimtende fanger mit øje, for jeg kan ikke lade være med at stirre på den enes sølvstøvler, så jeg ser slet ikke, hvem hun er.

Sku' du spørg' fra no'en...