Ikast-firma leverer grønne armbånd til Grøn-koncerter

Skal du til musikfestival denne sommer, så kan det være, at du rundt om armen får et klimavenligt Ikast-armbånd lavet af plastikflasker, bambus, kork eller økologisk bomuld

Udgivet:11. juni 2019, 10.01

Læsetid:3 minutter

Armbånd Ikast Etiket kan mærke den grønne bølge. Firmaet, der de seneste 15 år har leveret armbånd til festivaler i hele Europa, oplever, at kunderne nu begynder at gå den grønne vej i 2019.

- Blandt vores kunder er det nu cirka halvdelen af dem, der siger til os, at festivalarmbåndene som gæsterne får om håndleddet, gerne må være produceret med tanke på miljøet. Sådan var det ikke for bare et år siden. Der var det kun en meget lille brøkdel af de allermest miljøbevidste festivaler, der snakkede om det. Nu er det blevet meget mere udbredt, siger salgskoordinator hos Ikast Etiket, Vera Bjørt, der fortæller, at firmaet nu dagligt er i kontakt med kunder, der efterspørger bæredygtige løsninger.

Grønne ideer...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere