Fire teststeder lukker i Herning: I bund og grund en god nyhed

Interessen for at blive testet for covid-19 er i den seneste tid faldet så meget, at 21 teststeder i Region Midtjylland lukker i løbet af de kommende uger - blandt andet fire steder i Herning

23. juni 2021, 07.54

Testcentret på H.P. Hansens Vej er blandt de centre, der lukker fra uge 28. Foto: Tom Laursen

HERNING Søgningen til Region Midtjyllands testtilbud er faldet markant, og faldet ser ud til at fortsætte.

Regionen tilpasser derfor nu antallet af teststeder, men fastholder fortsat, at der maksimalt må være 20 kilometer til nærmeste test, ligesom der fortsat skal være tilbud om både hurtigtest og pcr-test i alle kommuner. Det fortæller regionen i en pressemeddelelse. I Herning betyder det, at fire teststeder lukker fra uge 28.

Det drejer sig om teststederne i Sunds og Hammerum, ligesom regionen også lukker teststederne på Thyrasvej og H.P. Hansens Vej.

- Det er jo i bund og grund en rigtig god nyhed, at mange af os ikke længere har brug for en test hver tredje eller fjerde dag. Det vidner om, at mange er vaccineret og smittespredningen er lav. Men jeg vil gerne understrege, at skulle billedet skifte, så kan vi meget hurtigt stille med det store testtilbud igen, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S) i pressemeddelelsen.

Efter uge 28 vil det i Herning stadig være muligt at blive testet i Huset No7, ved herningCentret og ved Sportscenter Herning. Også i Vildbjerg, Kibæk, Aulum og Sdr. Felding vil teststederne forblive åbne.

Indlæser debat...