FCM påvirker Hernings udvikling

9. juni 2021, 10.30

Bruno Hansen. Foto: PR-foto

UDVIKLING Når FC Midtjylland sætter kurs mod at blive en top-50 klub i Europa, er det en så ambitiøs plan, at Hernings udvikling bliver påvirket positivt. Det samme er sikkert tilfældet i Ikast. En top-50 klub i Europa vil sætte helt »nye standarder« for Europas opmærksomhed på Herning-Ikast-området. Såfremt FC Midtjylland lykkes med den ambitiøse plan, vil klubben blive »lokomotivet« i branding af vores område. Europæisk topniveau i fodbold vil øge »væksten« og den positive udvikling i Midtjylland.

Tillykke til FC Midtjylland med aktieudvidelsen og kapitaltilførslen på 125 millioner kroner. Tak til Anders Holch Povlsen. Hvor er det fantastisk med både det imponerende beløb og signalværdien i, at du investerer i FC Midtjylland til glæde for hele områdets udvikling. Stor anerkendelse herfra.

Hernings gode udvikling hænger ofte sammen med, at vi er gode til at tænke visioner og realiserer dem. Vi har tilgangen: »Det kunne vi godt tænke os«, »Hvordan løser vi det«.

Vi lader os ikke begrænse. Vi går fortsat ydmygt til opgaven, og vi står sammen. FCM’s vision 2025 med top-50 klub i Europa er et nyt fantastisk eksempel på en stor vision - om ikke at lade os begrænse.

Historisk er Herning Ishockeyklub Danmarks bedste ishockeyklub og den klub i Danmark, der har udviklet flest NHL-spillere. En guldmine i Rasmus Ankersens egen hjemby, som forfatteren måske overså, da han skrev bogen med samme titel? »Anyway« - en fantastisk bog.

Rasmus Ankersen har som formand for FC Midtjylland i samarbejde med Claus Steinlein og hele FCM-organisationen over en årrække sat ambitiøse mål, hvilket har udmøntet sig i flotte resultater. Klubben har de seneste fire sæsoner (2018-2021) vundet to danske mesterskaber, to sølvmedaljer, en pokaltitel og spillet gruppespil i Champions League. FCM og de mange dygtige folk omkring klubben er godt på vej med at udvikle en guldmine i FC Midtjylland, hvilket vil sige, at klubben er et af verdens bedste til talentudvikling.

FC Midtjylland har med den nye kapitaltilførsel sat sig nye ambitiøse mål om at udvikle sig til en top-50 klub i Europa. Ambitionen realiseres i en tretrins udvikling med talentudviklingen i Guldminen og Akademiet, udvikling af klubbens kommercielle indtægter med bedre vilkår på og omkring stadion for erhvervslivet, fangrupper og børnefamilierne samt øgning af spillerbudgettet.

En ambitiøs plan - held og lykke FC Midtjylland - vi håber, I lykkes. Vi er stolte af jeres præstationer til dato og stolte af jeres 2025 visioner.

Læs også
Bordtennis, minigolf og eksklusivitet på MCH Arena: Stort løft for FCM’s sponsorer

Indlæser debat...