Vorgod-præst stopper: Gert Nicolajsen går på pension

Udgivet:07. maj 2022, 06.22

Læsetid:1 minut

Margit og Gert Frost Nikolajsen er på vej væk fra Vorgod-Barde. Til august flytter parret til Jelling. Foto: Privatfoto

VORGOD-Barde Efter 31 år er der udsigt til skiftedag i præstegården i Vorgod. Sognepræst Gert Nicolajsen har meddelt menighedsrådet, at han fra 1. august går på pension. I en opdatering på Facebook skriver han torsdag aften:

»Nu er tiden efter 31 år kommet til udskiftning i præsteboligen. Fra 1. august går jeg på pension efter 41 års arbejdsliv.Det har været rige og gode år som præst her i Fjelstervang og Vorgod sogne. I har levet med i vores liv i præsteboligen. I har støttet og bakket op. I har brugt kirkerne og præsten flittigt. Mange, mange gode samtaler har der været undervejs. I har åbnet jeres hjem og sammen har vi fulgtes gennem nogle af de største glæder og de største sorger, I har stået i. Det har også været rigt og godt med gode medarbejdere og menighedsråd, som har taget ansvar og været stærke medspillere på kirkernes liv og udvikling«.

Gert Nicolajsen slår fast, at det har været godt at bo midt i et så forenings-stærkt område som Vorgod-Barde med gode borgerforeninger, idrætsforeninger og kirkelige foreninger. Det har givet rigtig meget konstruktivt samarbejde og mange gode aktiviteter i årenes løb.

»Og det har været godt, at der var plads til at hente inspiration fra Præsteforenings-arbejde, Provstiudvalg og Stiftsråd undervejs. Derfor er det med tak til alle jer mange, vi nu flytter til Jelling - tæt på Danmarks dåbsattest (Jellingestenen) og midt i smuk natur«, skriver præsten.

Indlæser debat