Folkebladet kører fortsat PR for Herning Venstre

17. juni 2021, 13.11

Erling Askjær Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

ÆLDRE 14. juni indeholdt Herning Folkeblad en stort opsat artikel om, at Dorte West er ramt af corona. At det kunne trække så stor en artikel i Herning Folkeblad, er vi mange, der betragter som et bevis på, at Herning Folkeblad er en regulær Venstre-avis.

At blive ramt af corona er vel ikke en sensation i disse tider. Det er der da mange, der prøver. Og vi er også nogle, der har undgået corona ved at bruge høj grad af hygiejne, håndsprit og afstand, men dette har Dorte West så nok ikke gjort i tilstrækkelig grad, for så var hun jo ikke blevet smittet.

Herning Folkeblad er i sin fulde ret til at være en avis, der i høj grad fremstår som et medie, der ofte kører artikler, der ligner PR for Herning Venstre.

Men det må vi så være opmærksomme på, at når det ville være en fordel for os alle i Herning Kommune at få fjernet Venstre-enevældet fra byrådet, så vanskeliggøres dette af, at Herning Folkeblad hellere vil favorisere Venstre-folkenes fortræffeligheder frem for at fortælle om, at Venstre-enevældet ikke har evnet en blot rimelig ældrevelfærd.

Hvad jeg hører og ser om manglende omsorg og pleje for svækkede ældre på et af kommunens plejehjem, dette betyder, at vi er mange ældre, der er meget utrygge ved situationen i Herning Kommune og inderligt håber, at vi kan beholde så godt et helbred helt indtil vi dør, at vi ikke får brug for at leve vor sidste tid på et kommunalt plejehjem i Herning Kommune.

Vi er mange, der ser det således, at i henhold til redaktionen på Herning Folkeblad, er det vigtigere at fortælle om, at Dorte West har en mild grad af corona, end at der er meget, meget dårlige forholde på ældreområdet i Herning Kommune.

Læs også
Byrådsmedlem er ramt af coronavirus: Det er noget værre lort
+Abonnement

Utrygheden for vi ældre fortsætter indtil Venstre-enevældet bliver brudt.

Heldigvis er Herning Folkeblad dog ikke så meget talerør for Venstre, at vi andre ikke kan komme til ordre i debatspalterne. Tak for det.

Det er nødvendigt for mig at understrege, at det ikke er den enkelte ansatte på de kommunale plejehjem, jeg kritiserer. Det drejer sig om, at Herning Kommune har så dårlig en økonomi, at man ikke har råd til et rimeligt antal ansatte på plejehjemmene.

Men nu er det jo også snart 20 år siden, at Herning Kommune fik en ekstra økonomisk indsprøjtning på omkring en milliard kroner fra salget af de forsyningsværker, som ikke var kommunens ejendom. Disse mange penge er forsvundet i Krarups borgmestertid.

Om partihopperi, som der for nylig var et indlæg om, må jeg bekende, at jeg tidligere blev medlem af Venstre i Herning, indtil jeg lærte Lars Krarups holdninger at kende, så fik dette en ende. Jeg befinder mig altid i det parti, der mest dækker mine synspunkter og holdninger.

For mig er vor kristendom og vor kristne kulturarv så vigtig, at jeg er ivrig tilhænger af Nye Borgerlige, der er modstander af den muslimske infiltration af vort oprindeligt kristne fædreland.

Tilsvarende har jeg også tidligere været aktiv i Fremskridtspartiet, da dette parti eksisterede. Dengang også på grund af modstand mod de muslimske.

Alle, der ønsker mest muligt modstand mod muslimsk indvandring, bør stemme på Nye Borgerlige både ved byrådsvalg og ved folketingsvalg.

Indlæser debat...