Malawi og årsnål

5. marts 2020, 13.37

Aktivitetsleder for nørklerne Lis Jørgensen overrækker 15-årsnålen til Karen Magrethe Madsen. foto: Privatfoto

Sdr. Felding Der var en fortælling fra Malawi, uddeling af årsnåle og formandens beretning på programmet, da Røde Kors Aaskov holdt generalforsamling.

Charlotte Lauridsen fra Brande fortalte om sin studietur til Malawi med Røde Kors, hvor man samarbejder med lokalbefolkningen om bedre boliger og sanitære forhold og skoler. Der er især fokus på kvindernes rolle i genopbygningen. Der blev også uddelt årsnåle til aktive frivillige. Minna Madsen fik 10-årsnålen, og Karen Margrethe Madsen fik 15-årsnålen. Formand Tina Poder fortalte om årets aktiviteter, der har budt på lokalafdelingens 40-årsjubilæum i september, der blev fejret i Alhuset i Kibæk med boller og lagkage og et indlæg ved den første formand, Erik Rasmussen.

Efter beretningen blev der holdt valg til bestyrelsen. Der var genvalg til Lis Jørgensen, Minna Madsen og Marianne Linnet. Bodil Johannesen ønskede ikke genvalg på grund af andre aktiviteter. Bestyrelsen udgøres derudover af formand Tina Poder, sekretær Ulla Blok og kasserer Jytte Christensen.