124-årigt Herning-hotel skifter navn

Hotel Corona i Skolegade bliver til Herning City Hotel og får nyt logo

21. januar 2020, 05.45

Poul Müller står i spidsen for Herning City Hotel, som det hedder efter navneskiftet fra Hotel Corona. Foto: Pr-foto

NAVNESKIFTE Kort før jul fortalte hoteldirektør Poul Müller fra Hotel Corona i Herning Folkeblad, at hotellet kort inde i det nye år ville skifte navn.

Det nye navn var ikke helt på plads på det tidspunkt, men det er det nu. Hotellet oplyser i en pressemeddelelse, at det nye navn bliver Herning City Hotel.

- Vi er et hotel midt i byen Herning. Det nye navn beskriver os derfor præcist som det, vi er, siger Poul Müller i pressemeddelelsen.

Store forandringer

Han tilføjer, at hotellet samtidig skifter logo. Det skal være med til at signalere, at man følger med tiden.

- Siden 2015 er der foretaget store forandringer og investeringer. Således er alle værelser nyrenoverede. Navne- og logoskiftet er et vigtigt skridt i vores løbende udvikling og som også i efteråret førte til at vi blev gazellevirksomhed, siger Poul Müller.

Synlighed på nettet

Hotel Corona har en lang historik i Herning og har rødder tilbage til 1896. Dengang hed det Herning Missionshotel, og omkring 1990 skiftede det navn til Hotel Corona.

Navneskiftet for det 124-årige hotel handler i høj grad også om synlighed på nettet.

- Nye gæster bruger i dag næsten kun internettet til at finde overnatning. Det nye navn vil gøre det markant lettere for os at blive fundet og dermed valgt, siger Poul Müller, som tilføjer, at navneskiftet skal ses i lyset af ambitionen om at tiltrække endnu flere gæster.

Navneskiftet på nettet sker 1. april, men hotellet begynder allerede nu i forskellige sammenhænge at bruge det nye navn.

- Det er vigtigt for os, at vores trofaste kunder og gæster kommer til at kende os som Herning City Hotel inden navneskiftet, så de ikke skal lede forgæves efter os, siger Poul Müller og uddyber:.

- Vi uddeler fra i dag et postkort til alle ankomne gæster med det nye logo. Vi vil løbende tage forskellige skridt til at synliggøre navnet frem mod 1. april, hvor vi går i luften med den nye hjemmeside og med ny skiltning.