Læserbrev: Brug din stemme - dine meninger sætter et aftryk

Udgivet:13. september 2023, 12.00

Læsetid:2 minutter

Jeanette Kæseler Hoffmann. Foto: Privatfoto

Jeanette Kæseler Hoffmann
Ågårdsvej 58, Vildbjerg, 1. suppleant for Socialdemokratiet i Herning

HOLDNINGER Lige nu oplever mange partiforeninger, at vælgerne melder sig ud. »Det nytter ikke noget«, »alle partier siger alligevel det samme«, »jeg har ikke tid til det,« og »vi bor for langt væk til at få indflydelse på Borgen,« er nogle af de kommentarer, jeg har hørt, når jeg spørger ind til, om de er en del af et parti.

Men din stemme er vigtig i debatten, og din stemme sætter et aftryk.

Hvad enten du er rød, grøn eller blå, så er det vigtigt, at du fortæller, hvad du mener og oplever, og hvor du tror, at det vil gavne med forandringer. Kan du yderligere komme med konkrete løsningsforslag til ændringer, er det helt perfekt. Men mindre kan også gøre det.

At jeg er Socialdemokrat er ingen hemmelighed. Men betyder det så, at jeg er enig i alt, hvad andre socialdemokrater mener, eller alt hvad vores statsminister siger? Nej bestemt ikke.

Men det betyder, at jeg overordnet er enig i, hvad Socialdemokratiet står for. Blandt andet mener jeg, at »de bredeste skuldre bør bære mest,« og at vi har et ansvar overfor vores medmennesker.

Det betyder også, at jeg har taget stilling til, hvilket værdigrundlag jeg tror på, og hvem jeg tror bedst vil kunne opfylde det, og at de kan og vil fortsætte med at kæmpe for sagen.

Derfor vil jeg også opfordre dig til at melde dig ind i en partiforening. Brug din stemme. Påvirk og bliv påvirket af samtaler med andre. Vis omverdenen at du har taget stilling. Fortæl gerne din forening om dine tanker og meninger - du behøver ikke selv stille op, men din erfaring og dine meninger tæller og klæder andre på I jeres fælles kamp for det, du mener er vigtigt.

Deltag i samtalen

Hej, jeg hedder Jacob Hove og er debatredaktør. Ønsker du at deltage i en aktuel samtale eller starte en ny, så er du meget velkommen til at sende mig dit synspunkt i en mail på debat@herningfolkeblad.dk Husk at du også altid kan skrive en kommentar i vores online debatmodul, som du finder herunder

Indlæser debat