Stig Tøfting bekræfter: Går fra Aarhus til Herning - FCM-fans går med

Den tidligere landsholdsspiller tabte et væddemål og skal gå fra Aarhus til Herning, inden kampen mellem FCM og AGF på søndag på MCH Arena. Han begynder allerede torsdag

13. december 2019, 08.29

Stig Tøfting var inden kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland kommet til at love, at han ville gå fra Aarhus til Herning, hvis midtjyderne vandt kampen. Det sker nu over flere dage startende torsdag. Her ses han sammen med Martin Jørgensen og Camilla Martin inden »guldkampen« på MCH Arena tilbage i maj 2018. Foto: Jens Anton Nordestgaard

HERNING/IKAST Inden kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland i søndags udtalte Stig Tøfting, at han ville gå fra sit hjem i Viby ved Aarhus til Herning, hvis midtjyderne vandt kampen.

Det blev som bekendt en 2-1 sejr til FCM, og derfor må Stig Tøfting nu holde, hvad han har lovet.

Det har indtil nu både været uvist, hvorvidt han ville gøre det og i så fald hvornår og hvordan, han ville gå fra Aarhus til MCH Arena, hvor FCM tager imod AGF. En kamp som Stig Tøfting skal være ekspertkommentator på for tv.

Nu bekræfter han overfor Ekstra Bladet, at han altså tager den cirka 80 kilometer lange tur, inden kampen på søndag.

- Men nu bider jeg i det sure æble og går hele turen på de 80,3 kilometer. Men jeg kan ikke gå turen i ét stræk, da det tidsmæssigt ikke kan hænge sammen. Derfor deler jeg turen op over tre dage, udtaler han til Ekstra Bladet.

Læs også
FCM-fans vil gå med Stig Tøfting fra Ikast til Herning: Klar med en »kongestol« til »Tøffe«
+Abonnement

Planen er, at han påbegynder turen torsdag, inden han bliver hentet af sin kæreste, hvorefter han genoptager turen fredag fra det sted, han var kommet til. Fredag håber han på at nå til Ikast.

- De sidste 15 kilometer vil jeg gå søndag, hvor jeg starter klokken 13.00. Det er så planen, at jeg træder direkte ind i tv-studiet på MCH Arena søndag aften, hvor jeg ankommer inden klokken 17.00, fortæller han yderligere til Ekstra Bladet og tilføjer, at han forventer, at der kommer en del og går med de sidste 15 kilometer fra Ikast til Herning.

Det ønske ser ud til at blive indfriet. I hvert fald har en FCM-fan lavet en begivenhed på Facebook med navnet »Hjælp Tøffe de sidste km i mål«.

I beskrivelsen af begivenheden står der: »Stig Tøfting har igen talt lidt over sig og må bide i det sure æble, da han undervurderede styrken fra de glubske ulve i kampen mellem Brøndby og FCM i søndags«.

Begivenheden er også blevet delt i et FC Midtjylland-forum på det sociale medie, hvor folk opfordres til at tage del i turen fra Ikast til MCH Arena.

Læs også
Tabt væddemål: Stig Tøfting skal gå fra Aarhus til Herning