Grundsælgere satser på noget nyt

Der er så godt som udsolgt af grunde i Grønbækparken, men 12 nabogrunde står stadig byggeklar. Midtjysk Albyg ændrer strategi i Rørkærparken

5. februar 2019, 16.09

Herning Kommune har haft 12 grunde i Tvedbækparken til salg i halvandet års tid, men nu da den sidste grund i Grønbækparken næsten er solgt, håber kommunen, køberne ser mod naboområdet. Foto: Henrik Lind Jørgensen

AULUM Hvis man pønser på at bygge nyt på urørt jord i Aulum, er der kun to adresser at vælge imellem: Rørbækparken i den nordlige del af byen, eller Tvedbækparken mod syd.

- Den sidste grund i Grønbækparken blev genreserveret i dag (mandag, red.), så nu - hvor der forhåbentligt bliver udsolgt i Grønbækparken - håber vi, der kommer til at ske noget i Tvedbækparken, siger Anne Mette Skjærlund Knudsen, der er grundsalgskoordinator i Herning Kommune.

Det er halvandet år siden, grundene i Tvedbækparken blev sat til salg, men jorden er stadig bar.

- Det tager lidt tid, inden man kommer i gang i sådan et nyt område. Folk er lidt bange for at tage det første skridt, og det er også nogle lidt andre priser, vi er ude med i den nye udstykning sammenlignet med det, der er byggemodnet tidligere, siger Anne Mette Skjærlund Knudsen.

Seks i 2018...