Mænd mødes og fortæller

Hvordan lyder din livshistorie, mand? Nu har du mulighed for at fortælle den

11. september 2019, 10.55

Tidligere sognepræst Per Toftdahl inviterer sammen med Søren Danielsen til livsfortælling for mænd. Foto: Flemming Hansen

TIMRING Nu har mændene mulighed for at fortælle deres livshistorier til lyttende ører, når menighedsrådene i Vildbjerg, Skibbild-Nøvling og Timring/Tiphede i efteråret tilbyder et forløb om livsfortælling for mænd.

Emnerne kan være alt fra barndomshjem, forældre, uddannelse, forelskelse, glæder og sorger.

- Spørgsmålene, vi kan stille til det liv, vi har levet, er mange. Nogle ting husker vi, mens andre er gået i glemmebogen. Men måske kan det graves frem, når vi hører andre fortælle om deres liv. Vi har alle mange fortællinger om vores liv, og det er vigtigt at få dem fortalt. Fortalt til os selv - og fortalt til andre. Hvordan ser vores livsfortælling ud på forskellige tidspunkter af vores liv? lyder oplægget fra arrangørerne.

Formålet med forløbet er blandt andet også at skabe samvær og netværk mellem deltagerne, som indgår en aftale med hinanden om tavshedspligt. Gruppen ledes af Søren Danielsen, Timring, og Per Toftdahl, Vildbjerg, og der er tale om et forløb med seks mødedage med start 25. september. Mødestedet er i konfirmandlokalet i Timring Præstegård, der er plads til fem-seks deltagere, og tilmelding er nødvendig.