Årets første EUX Business-student

Udgivet:22. juni 2022, 10.35

Læsetid:1 minut

Tanja Høy Henriksen er er glad for at have valgt eventkoordinator-uddannelsen. - Det har været spændende, og jeg har lært meget mere, end jeg havde forventet, så tiden på skolen har levet op til mine forventninger, siger hun. Foto: Herningsholm HHX/HTX

STUDENT Med armene over hovedet og jublende stemme krammede Tanja Høy Henriksen sine veninder, mens hun stolt fortalte dem og sin familie, at hun havde fået topkarakteren 12 til sin sidste eksamen.

Hun blev årets første student fra EUX Business, og hun kunne derfor hejse flaget ved Handelshuset på Herning Erhvervsskole & Gymnasier.

- Jeg har læst meget op til i dag. Det var nervepirrende, især fordi jeg vidste, at min familie og venner ventede på mig, siger hun.

Tanja Høy Henriksen afsluttede to års eventkoordinator-uddannelse med eksamen i afsætning og samfundsfag, hvor hun skulle forsvare sin opgave om influencere og markedsføring.

- Jeg synes, det var et godt valg af uddannelse, jeg har taget. Det har været spændende, og jeg har lært meget mere, end jeg havde forventet, så tiden på skolen har levet op til mine forventninger, siger hun.

I den kommende tid skal hun fejre huen, og så skal hun bruge tiden på at arbejde, inden hun vender tilbage til skolebænken igen.

- Jeg glæder mig meget til de oplevelser, der kommer nu. Først skal jeg have et sabbatår, og så er min plan, at jeg vil læse videre til markedsføringsøkonom bagefter, fortæller hun.

Mest læste

Navne

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere