Butikker lukker gaden: Håber på hygge på afstand

4. juni 2021, 12.29

På gaden ved Westergaards Hus kommer der et klatretårn på otte meters høje, som man kan prøve kræfter med. Foto: PR-Foto.

VIDEBÆK Fredag aften - altså i aften - lukkes hovedgaden i Videbæk by for trafik. Årsagen er, at Videbæk Handel og Erhverv håber på næsten normale tilstande og byder ind med en let udgave af »Open by Night«.

- Vi kalder det »Længere åbent«, men vi har konfereret med politiet, og vi har drøftet med dem, om vi kan holde os inden for forsamlingsloftet på 100 mennesker samlet et sted, fortæller Annette Hindkjær, der er bychef.

- Vi konkluderede, at hvis det skulle have de bedste odds, så måtte vi spærre gaden af og give folk god plads til både hygge, underholdning og indkøb, fortæller bychefen videre.

Der kommer musik i bevægelse op gennem gaden, og der kommer en ballonklovn og laver oppustelige dyr til børnene, ligesom man kan prøve kræfter med et klatretårn på otte meters høje.

Ved Westergaards Hus serveres der kæmpe tarteletter udendørs, ligesom Videbæk Idræts- og Fritidscenter stiller op med sin køkkenchef, Jannik Hamborg Kristensen, som serverer svinefilet længere oppe ad gaden.

Indlæser debat...