Koncertlivet godt i gang: Jakob Sveistrup gæster Bakkehuset

Koncertlivet er genåbnet, og til februar byder Bakkehuset på koncert med sangeren Jakob Sveistrup

Udgivet:21. januar 2022, 13.25

Læsetid:1 minut

En intim duo med Jakob Sveistrup (t.h.) og Dennis Flacheberg. FOTO: PR-FOTO

IKAST »Jakob Sveistrup - intimt og mere ægte«.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Bakkehuset forud for den kommende koncert med sangeren Jakob Sveistrup torsdag 10. februar.

»Kom tæt på sangeren Jakob Sveistrup, og lad dig blæse baglæns i sædet af hans stemme«.

Sådan lyder opfordringen fra Bakkehuset til en af sæsonens første koncertoplevelser, som er en såkaldt »duo-intimkoncert«.

- Jakob Sveistrup bør opleves i dette intime format, da det - som han selv - er mere sårbart og ægte end at stå på de store scener, siger spillestedsleder Mette Petrea.

Musikpartner »in crime«

Med en stribe udgivelser i bagagen samt mange år på de skrå brædder har Jakob Sveistrup fundet sig selv musikalsk.

Repertoiret tæller numre fra alle hans album, både de danske og de engelsksprogede. Herunder runder han et par af sine absolutte yndlingsnumre, som fortolkes med respekt for originalerne.

Med sig rundt har han sin musikpartner, Dennis Flacheberg, på guitar, og det er tydeligt for alle, at de to har det godt sammen, lyder det i spillestedets pressemeddelelse.

»Dennis Flacheberg er at finde blandt Danmarks bedste guitarister, og hans uovertrufne teknik sammen med Jakob Sveistrups garvede og unikke vokal giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Deres humør, interaktion og ikke mindst samspil, krydres med anekdoter fra livet på landevejen,« lyder det.

Repertoiret er en præsentation af Jakob Sveistrups efterhånden ret så store liste af egne sange. Det bliver primært sange fra de seneste to album, men der bliver også afstikkere til evergreens, der bare betyder noget for ham.