Sidste chance: Gjellerupskolen sætter alt til salg

Den lukkede skole slår dørene op en sidste gang - og sælger ud af stort og småt

6. februar 2020, 07.17

Tilbage i december inviterede Gjellerupskolen og skolens leder Erik Søgaard tidligere elever til et nostalgisk gensyn for sidste gang. Nu skal skolens sidste ting sælges, og dermed har man muligheden for - en allersidste gang - at få bragt de nostalgiske minder frem og samtidig gøre et køb. Foto: Tom Laursen

GJELLERUP Gjellerupskolen slår 20. februar dørene op en allersidste gang. Sådan lyder det i Facebook-begivenheden »Gør et kup på Gjellerupskolen«.

I opslaget fremgår det, at alt er til salg, at kun fantasien sætter grænser.

»Du kan købe vaske, bænke, lamper, bøger, kort, døre, kaffemaskiner, legestativer, stole,« lyder det.

Reglerne på dagen er forholdsvis simple. Nogle af de største ting har prismærke på, mens man kan byde på ting uden prismærke. Dagen styres af en flok personer i gule veste - det er dem, der bestemmer, og det er dem, man handler med.

Går til Lindbjergskolen

»Priserne er fair, men tingene bliver heller ikke givet væk. Det må vi nemlig ikke,« skriver skolen i opslaget og tilføjer:

»Pengene? De går til Lindbjergskolens anlægsbudget.«

Desuden oplyser skolen, at det er en god idé at komme i god tid, hvis man vil have en parkeringsplads ved skolen.

Stor salgsdag

Forud for dagen er der blevet tyndet ud i alle tingene på skolen. Først har Lindbjergskolen fået lov til at tage, hvad den nye skole kunne bruge, og så har kommunens andre skoler fået lov til at se, hvad de kunne bruge.

Dernæst har kommunale institutioner været på rov på stedet, inden tingene nu sættes til salg på én stor salgsdag.