Debut i aften: Blue Fox henter svensk back

Herning Blue Fox har skrevet en korttids-kontrakt med den 24-årige svenske back Petter Hansson. Han debuterer mod Aalborg Pirates i aften

24. oktober 2020, 16.07

Petter Hansson (t.v. med nummer 18) er her i aktion for Södertälje i Allsvenskan. Den næste måneds tid viser den 24-årige svenske back sig frem hos Herning Blue Fox. Foto: Claudio Bresciani/Ritzau Scanpix/TT

ISHOCKEY Herning Blue Fox er hårdt ramt af skader, og det reagerer klubben nu på.

De danske rekordmestre har hentet den svenske back Petter Hansson til Herning, og han debuterer allerede i aften i tv-kampen mod Aalborg Pirates.

Det oplyser Herning Blue Fox til Herning Folkeblad.

Petter Hansson er 24 år og har erfaring fra 124 kampe i Allsvenskan, den næstbedste række i Sverige. I sidste sæson spillede han i den stærke østrigske EBEL-liga for Klagenfurter AC, men han har endnu ikke fundet den rette sportslige udfordring på denne side af corona-nedlukningen.

Han har derfor holdt formen ved lige i sin barndomsklub, Gislaveds SK, i den svenske 2. division, som er den fjerdebedste række i Sverige.

Petter Hansson blev i 2015 draftet af NHL-klubben New York Islanders, hvilket også vidner om svenskerens niveau.

Blue Fox har i første omgang skrevet kontrakt med Petter Hansson frem til udgangen af november. Svenskerens sidste kamp vil således blive udekampen mod Frederikshavn White Hawks søndag 29. november - med mindre parterne da vælger at forlænge aftalen undervejs.

Herning Blue Fox er i aften uden de skadede backer Daniel K. Nielsen og Nicolai Weichel samt karantæneramte Reid McNeill, så svenskeren kan umiddelbart se frem til en del spilletid fra første færd.

Blue Fox mod Aalborg Pirates kan ses direkte på TV2 Sport. Pucken smides klokken 20.15.