Flot kamp for os alle

Udgivet:28. april 2023, 11.25

Læsetid:2 minutter

Conny Jensen. Foto: Henrik Ole Jensen

Af Conny Jensen regionsrådsmedlem i Region Midtjylland for Socialdemokratiet

5 måneder siden

MCH Jeg har netop deltaget i generalforsamlingen i Messecenter Herning. Jeg kom med bange anelser i forhold til økonomien, idet de strenge eftervirkninger fra pandemien helt klart kan opleves også her. Inflation og fortsat høje energipriser spiller ligeledes en stor rolle, idet MCH jo dækker mange tusinde kvadratmeter.

Men jeg åndede lettet op, idet jeg mener, resultatet på en positiv bundlinie på små to millioner kroner må betragtes som tilfredsstillende.

Beretningerne fra formand Poul Sand og direktør Georg Sørensen var så fantastiske og positive fremlagt, selvom der også blev givet udtryk for det store pres, MCH også har været igennem. Der er præsteret 393 arrangementer i MCH og Kongrescentret, og hvor arrangementerne er besøgt af 957.061 mennesker.

MCH har jo desværre været igennem den situation, at de lukninger i pandemiens periode har betydet, at man måtte sige farvel til mange tidligere så fantastiske medarbejdere, men nye ansættelser har fundet sted, og jeg må sige, at selv om der er en indkøringsperiode for nye medarbejdere, så løser den samlede dedikerede medarbejderstab og ledelsen situationen så flot og yder en stor præstation, så topkarakter herfra.

Jeg møder så mange mennesker, der roser MCH til skyerne og føler virkelig, at man er velkommen, og at alle gør en stor indsats for at være perfekte værter.

De mange arrangementer har jo genereret mange penge til både hoteller, restauranter, taxi, butikker og mange andre ikke bare i Herning Kommune, men i stor grad også til omverdenen rundt omkring - en stor glæde for mig som regionsrådsmedlem.

Der var på generalforsamlingen genvalg til formand Poul Sand, stort tillykke. Der var nyvalg til bestyrelsen, idet Lars Krarup havde ønsket at udtræde og i stedet blev Lars Tveen fra BMC-fonden (Bitten og Mads Clausens Fond) indstillet og valgt. Lars Tveen er opvokset i Herning, og forældrene er bosat her.

Jeg ønsker og håber, at MCH kommer godt igennem 2023 på trods af besværlighederne, og i hvert fald vil jeg udtrykke et stort ønske om, at vi alle bakker op om MCH og deltager i arrangementerne og eventene også fremover.