Ny LOF-bestyrelse

Den ny formand kommer fra Kibæk

30. juni 2020, 14.55

Den ny bestyrelse i LOF Midtjylland. Foto: Privatfoto

IKAST-BRANDE Trods den aktuelle corona-situation lykkedes det aftenskolen Liberalt Oplysnings Forbund i Ikast-Brande og Herning at få holdt et virtuelt årsmøde, hvor også to nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt ind.

Efterfølgende kunne den nye bestyrelse mødes med masser af sprit og afstand og fik ved den lejlighed valgt en ny formand. Erik Poulsen fra Kibæk tog den spændende opgave på sig, og han ser sammen med resten af bestyrelsen positivt på fremtiden trods corona-situationen.

- De mange krav til, hvordan vi kan være sammen, rammer i høj grad det, vi beskæftiger os med, da det typisk foregår i hold og fællesskaber, siger skoleleder Charlotte Larsen, som pointerer, at deltagernes velbefindende vægter højest, og at alle nødvendige forholdsregler vil blive fulgt, når det hele går i gang igen til efteråret.

Hun ser frem til samarbejdet med Erik Poulsen, da han har stor erfaring med foreningslivet i kraft af sit engagement i Kibæk Idrætsforening, hvor han har siddet med i gymnastikudvalget i mange år. Han har også været aktiv i DGI og kan derfor komme med en masse ny og spændende inspiration.

Den anden »nye dreng i klassen«, Søren Meldgaard, er formand for Herning Kommuneforening og har i Venstres Ungdom haft fokus på aftenskolen LOF.

Der kom allerede mange nye idéer, forslag og overvejelser på bordet til det første møde med den nye LOF-Midtvest bestyrelse.

Alle har derfor store forventninger til efteråret og især til 2021, som ventes at blive et år med spændende samarbejde og nyt indhold.