Alle har ret til at forsvare vor kristne kultur

13. januar 2020, 10.15

Erling Askjær Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

KRIG Nærværende debatindlæg fik jeg inspiration til ved at læse en klumme skrevet af sognepræst René Højgaard Olsen, der er sognepræst ved Bindslev og Sørig sogne i det nordjyske. Sognepræstens overskrift lød således »Ungarn er i sin fulde ret til at forsvare sig selv og sin kristne kultur«.

Og det var citatet fra Ungarns premierminister Viktor Orbáns tale ved den 2. Internationale konference om kristenforfølgelser, der fandt sted i Budapest 26.-28. november 2019. Sognepræstens klumme læste jeg i mediet 24NYT.

Omkring 250 millioner kristne Verden over lever som forfulgte, uden at vestlige lande gør noget ved dette problem. Orbán har set skriften på væggen. Kristenforfølgelserne er nemlig ikke blot en humanitær krise, men »en organiseret voldtægt af en hel kultur, også i Europa«. Den ubegrænsede indvandring og migration til vores gamle Europa er at betegne som »tidsbombe« og »invasion«, som Europas politikere burde beskytte befolkningerne imod for, som Orbán udtrykte det, »Vores kultur er under konstant angreb, stigmatisering, nedgøring og forfølgelse«. Den eneste løsning for Europa er at genopdage sin kristne kultur og kulturarv.

Hele klummen, som sognepræsten skrev, er meget læseværdig, og alle, der foretrækker kristendommen frem for det muslimske, burde lytte til sognepræstens budskab.

Polen og Ungarn er de europæiske lande, hvor man kraftigst kæmper imod det muslimske forsøg på at erobre hele Verden. Hvornår melder Den Danske Folkekirke sig ind i kampen for at bevare kristendommen i Danmark? Hvis dette pågår, ses der ingen resultater af dette. Det muslimske bliver mere og mere fremherskende - også i Danmark.

Og i alle de muslimske, mellemøstlige lande er der fortsat krige, krige og krige og drab i massevis.

Danskerne i det hele taget gør for lidt modstand mod, at vort oprindeligt kristne fædreland bliver mere og mere muslimsk. Det kristne kærlighedsbudskab blev forkyndt i julen. Koranens budskaber er alt andet end næstekærlighed.

Hvorfor finder danskerne sig i, at der bliver flere og flere muslimske moskeer i Danmark? Mit nytårsønske for Danmark er, at flere går ind i kampen for at bevare Danmark som et kristent land.

Jeg ved, at for mange betyder det med kristendom ikke så meget. Det er på høje tid at disse, der mere eller mindre er ligeglade med tro og religion, gør sig klart, hvordan vort land vil se ud, når først muslimerne har flertallet ved valg i Danmark og for eksempel sharialove bliver, hvad man skal rette sig efter i Danmark. Alle vores vidunderlige, danske kvinder i Danmark vil få det dårligt, når først det kvindeundertrykkende muslimske har overtaget.

Kære dansker, vågn op, gå til aktiv modstand mod muslimsk indvandring, inden det er for sent.

Hidtil eneste aktive modstand mod muslimsk erobring af Danmark ydes af partiet Nye Borgerlige, partiet som drøner fremad i meningsmålingerne og på nuværende tidspunkt nærmest står til fordobling af antal mandater, hvis der var valg nu.