Byråd venter mange tilhørere: Udvider med storskærm

13. september 2021, 12.20

Byrådssalen på rådhuset i Ringkøbing. Der ventes tirsdag så mange tilhørere, at man vil stille en storskærm op i rådhushallen, som er lige under byrådssalen. Foto: PR-Foto

Ringkøbing-SKjern Når byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune klokken 16.00 i morgen, tirsdag, mødes til ordinært byrådsmøde i byrådssalen på første sal i rådhuset i Ringkøbing, venter der mange tilhørere.

Det skyldes ikke mindst sagen om opstilling af testvindmøller i Lem Kær, men nok også sagen om solceller i Gestengene ved Stauning.

Derfor bliver der sat en storskærm op i rådhushallen, så interesserede borgere kan følge mødet på tæt hold. Det skyldes det faktum, at der ikke er mange tilhørerpladser i byrådssalen.

Der er samtidig et biblioteksarrangement i rådhushallen. Derfor vil storskærmen først blive tændt klokken 16.15, 15 minutter efter at byrådsmødet er gået i gang.

Desuden henstiller byrådet til, at såvel byrådsmedlemmer som tilhørere til byrådsmødet er opmærksomme på at begrænse trafikken i rådhushallen, så længe bibliotekets arrangement er i gang.

Byrådsmødet kan - som altid - ses live på kommunens Facebook.

Indlæser debat...