Tysk klub afviser salg: FCM må droppe polsk angriber

FC Midtjylland skal tilsyneladende finde sig en ny kandidat til angrebet. Fortuna Düsseldorf meddeler, at Dawid Kownacki ikke bliver solgt

Udgivet:30. januar 2023, 16.08

Læsetid:1 minut

Dawid Kownacki jubler over den ene af sine to scoringer mod Magdeburg i fredags. Polakken er en nøglespiller i Fortuna Düsseldorf, og den tyske klub vil derfor ikke sælge ham. Foto: Ritzau Scanpix

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

1 måned siden

FODBOLD FC Midtjylland må skyde en hvid pil efter sin ønskekandidat til angrebet. Polske Dawid Kownacki kommer ikke til det midtjyske i denne ombæring.

Hans nuværende klub, tyske Fortuna Düsseldorf, har netop meddelt på sin hjemmeside og på de sociale medier, at den polske landsholdsangriber ikke bliver solgt i vinterens transfervindue.

- Dawid skifter ikke klub. Vi har på alle niveauer intensivt diskuteret og besluttet, at vi ikke afgiver Dawid, siger Klaus Allofs, direktør for sport og kommunikation i Fortuna Düsseldorf.

- Transferindtægter er altid gode, men vi skal også tænke på indeværende sæson. At Dawid bliver hos os, er et klart signal til hele vores omverden. Vi har et mål om at rykke tættere på toppen og angribe, og det vil blive betydeligt vanskeligere med et salg af Dawid.

- Dawid har det fint med denne beslutning og forholder sig forbilledligt, lyder det fra Klaus Allofs, der i øvrigt havde en flot aktiv karriere med EM-guld og VM-sølv for det tyske landshold.

Læs også
<span>Transfer-kommentar:</span> FC Midtjylland når næppe alt <span>Transfer-kommentar:</span> FC Midtjylland når næppe alt
Læs også:
Transfer-kommentar: FC Midtjylland når næppe alt

Dawid Kownacki er topscorer i Fortuna Düsseldorf og delt nummer fem på topscorerlisten i 2. Bundesligaen, hvor klubben aktuelt er på sjettepladsen og stadig kan ane oprykningspladserne.

Så sent som i fredags scorede polakken to mål, da Fortuna Düsseldorf vandt 3-2 over Magdeburg.

Polakken har kontraktudløb til sommer, så FCM eller andre klubber kan tænkes at få fingrene i ham til sommer.

Læs også
FCM kaster snøren ud efter formstærk polsk frontløber FCM kaster snøren ud efter formstærk polsk frontløber
Læs også:
FCM kaster snøren ud efter formstærk polsk frontløber

Indlæser debat