Herningensisk profil er blevet far: Spillede kamp efter to søvnløse nætter

Jokerits Nicklas Jensen spillede søndag kamp efter at være blevet far og uden at have sovet i to nætter

29. november 2021, 08.52

Herningensiske Nicklas Jensen (i rødt) blev i weekenden far efter en langvarig fødsel og spillede kort efter fødslen for sin finske klub Jokerit efter to søvnløse nætter. Foto: Flemming Hansen

ISHOCKEY Den 28-årige herningensiske ishockeyspiller Nicklas Jensen fra finske Jokerit er i weekenden blevet far.

Det skete mellem to hjemmekampe i KHL-ligaen. Fredag aften var modstanderen CSKA Moskva. Her forlod Jensen hallen i kampens løb, fordi hans kæreste var gået i fødsel.

Det viste sig dog, at fødslen trak ud til natten til søndag. Det betød, at Nicklas Jensen lettere omtumlet kunne være med i søndagens kamp mod Lokomotiv Jaroslavl.

- Min kæreste viste sig som den største fighter i en lang fødsel. Jeg spillede kampen lidt som værende i en boble. Jeg har ikke sovet de to sidste nætter, og det var klart, at inde på banen var mine tanker meget hos familien, så det var en speciel kamp at spille. Men jeg vidste, at de havde godt, og derfor kunne jeg spille kampen, men nu glæder jeg mig også til at komme tilbage til dem. Det her må være min vildeste weekend nogensinde, siger Nicklas Jensen i et video-interview på Jokerits hjemmeside.

Jokerit vandt søndagens kamp 2-0 og fører dermed sin KHL-division.

Nicklas Jensen er søn af Blue Fox’ assistenttræner Dan Jensen og storebror til Blue Fox-spilleren Markus Jensen.

Indlæser debat