Logen Venskab giver en økonomisk hånd til dygtig tangenthåndværker

Kristian Marius Andersen fik lørdag et legat på 10.000 kroner til sin venneforening - pengene skal bruges på en hjemmeside

8. juni 2019, 13.53

Som tak for legatet gav 39-årige Kristian Marius Andersen nogle prøver på sine imponerende evner på tangenterne i Logen Venskabs lokaler på Haraldsgade. ? Foto: Martin Hove Thomsen

HERNING - Vi synes, du er en unik, dygtig tangenthåndværker med en helt fantastisk personlighed. Du er på mange måder noget helt specielt og særligt, lød de rosende ord til Kristian Marius Andersen, da han lørdag fik sig et legat på 10.000 kroner.

Det var Jens Kirkeby fra Logen Venskab, der i sin tale gjorde en dyd ud af at værdsætte tangentspillerens arbejde i Herning Kirke, på Den Jyske Sangskole og i forskellige sammenhænge på Fermaten og Piano Bar. Og så er der Kristian Marius Andersens venneforening, som han oprettede sidste år.

- Initiativet til at danne en forening af venner til dig synes vi er en fantastisk idé, som vi gerne vil støtte. Du har brug for en hjælpende hånd, lød det blandt andet fra Jens Kirkeby, der understregede, at Logen Venskab vil hold en hånd under Kristian Marius Andersen, værne om ham og støtte ham.

Halvdelen af pengene kommer fra Logen Venskab, mens dens Storloge - uden tøven - havde valgt at fordoble beløbet til 10.000 kroner.

Lader tangenterne tale...