Engesvang-firma hyrer 20: Aktivitetsniveauet er på det højeste nogensinde

ABC Pavillioner har travlt trods corona

25. juni 2020, 12.09

ABC Pavilloner har hyret 20 mand. Aktivitetsniveauet i virksomheden er meget højt. Foto: PR-Foto

ERHVERV Der er travlhed hos midtjyske ABC Pavilloner og Concept Living, som producerer præfabrikeret byggeri. Her har man nemlig i løbet af de seneste tre måneder ansat 20 nye medarbejdere for at kunne følge med den stigende efterspørgsel.

Flere store projekter som eksempelvis to daginstitutioner til Grønland, knap 50 lejligheder til Færøerne samt et større antal mindre projekter i Danmark har den seneste periode været årsagen til, at der hos modulproducenterne ABC Pavilloner og Concept Living i Engesvang er blevet ansat en snes nye medarbejdere.

Ikke ramt af corona-krisen

- Byggebranchen har generelt set ikke været særlig hårdt ramt under corona-krisen, hvis man sammenligner med mange andre brancher, og det kan vi uden tvivl nikke genkendende til her, forklarer direktør i ABC Pavilloner, Kjeld S. Facius i en pressemeddelelse.

Han fortæller, at man har fået flere store projekter ind.

- Det har skabt et rekrutteringsbehov ikke alene i produktionen, men også i administrationen, hvor blandt andre projektledere, bygningskonstruktører og marketing har kunnet mærke den store efterspørgsel. Og det har konkret betydet, at vi i løbet af de seneste tre måneder har ansat 20 nye medarbejdere fordelt i hele virksomheden, mens vi fortsat har et par enkle stillingsopslag oppe, siger han.

Travlere end nogensinde

Faktisk har ABC Pavilloner og Concept Living så meget at lave, at det overgår aktivitetsniveauet, virksomhederne oplevede, da man skulle producere de hele 312 præfabrikerede studieboliger til DTU tilbage i 2018 og 2019.

- Jeg kan ikke mindes, at der tidligere har været så meget gang i hjulene, som der er lige nu, og det er selvfølgelig utroligt positivt - især taget coronakrisen i betragtning. Men vi er også godt klar over, at der stadig kan ske meget - både i forhold til corona-udviklingen og i forhold til den fremtidige ordretilgang, forklarer Kjeld S. Facius og fortsætter:

- Det foregår nemlig meget i bølger i vores branche, hvor der til tider er rigtig meget at lave og andre gange knap så meget. Men lige nu kan vi bare konstatere, at vi rider på bølgetop, og det, håber vi selvfølgelig, er noget, der vil fortsætte lang tid endnu.

ABC Pavilloner og Concept Living beskæftiger således i dag 150 medarbejdere, hvoraf produktionsmedarbejdere udgør 125 af dem.