FysioDanmark Herning etablerer nødberedskab under corona-cirussen

4. april 2020, 12.43

Skulle man få brug for vejledning og akut behandling, er der hjælp at hente hos Fysio­Danmark Herning. Foto: Henrik Ole Jensen

HERNING Oplever man alvorlige problemer i bevægeapparatet, er der nu hjælp at hente hos FysioDanmark Herning. Under corona-epidemien tilbyder klinikkens fysioterapeuter hjælp og vejledning via telefon- og videokonsultation samt akut behandling i særlige tilfælde.

- Grundet covid-19 har vi måtte aflyse og udsætte behandlinger. Mange af vores patienter håndterer situationen godt, men hvis man pludselig får alvorlige problemer i bevægeapparatet, hvor man eksempelvis ikke kan komme ud af sengen eller oplever svære smerter, kan hverdagen blive uoverskuelig. Derfor har vi iværksat nødberedskabet, så vi nu kan hjælpe dem, der har brug for vejledning og akut behandling, siger Morten Askjær fra FysioDanmark Herning i en pressemeddelelse.

Med telefon- og videokonsultationen kan fysioterapeuter tilbyde konsultation til de patienter, hvor det giver mening, samtidig med at det bidrager til at mindske udbredelsen af corona-smitte. Begge tilbud er desuden tilskudsberettiget.