Fortove og stier i Kibæk får en overhaling

23. juni 2020, 10.30

På stien neden for plejehjemmet Sandfeldgården kommer der snart asfalt på. foto: Henrik Lind Jørgensen

KIBÆK Stikvejene på Sandfeldparken i Kibæk har fået nyt fortov, og inden længe bliver stien mellem ved stamvejen mellem Klintebakken og Baunehøjen og stien neden for Sandfeldgården belagt med asfalt i stedet for fliser. Der skal også et sidste top-lag asfalt på Møllegårdsvej og Velhustedvej.

Knud Rahbek, formand for Kibæk Lokalråd, siger, det er godt, at der er gang i opgraderingen af fortove og gangstier i byen.

- Det er fantastisk skønt efter flere år med mange klager over de dårlige tilstande af byens fortove, så er jeg sikker på, at det vil blive modtaget af byens gående og beboerne med stor glæde. Det vil jo medvirke til, at vi kan undgå flere fald- og snubleulykker, og derved vil flere være trygge ved igen at benytte de nye fortove og stier, siger han.

Kibæk Lokalråd ser også frem til de borgermøder, der skal være omkring byfornyelsen, og som har været sat på pause grundet coronaen.

- Vi afventer, at Herning Kommunes planafdeling vil genoptage og indkalde til disse møder igen snarest og håber på, at rigtige mange vil komme og deltage i de kommende møder, fastslår han.