FCM-talenter tog sikker sejr i Lyngby

FC Midtjyllands U19-hold hentede en sikker sejr i Lyngby

Udgivet:17. september 2023, 21.27

Læsetid:1 minut

Allan K. Jepsens U19-mandskab kørte hjem fra Lyngby med en 3-0-sejr. Foto: Daniel Stentz/FCM

Thomas Damm
Journalist
Thomas Damm
Journalist| +45 96 26 37 17 | tbd@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsjournalist på Folkebladet siden 2006. Har især fokus på ishockey. Er (desværre) ikke selv særligt sportsligt anlagt ... Født og opvokset i Aarhus så holder altid lidt øje med de hviie' fra Fredensvang. Tip mig gerne om stort og småt fra den lokale sportsverden!
Se flere artikler af Thomas Damm

FODBOLD Efter et nederlag i seneste spillerunde mod FC København kom FC Midtjylland tilbage på sporet i U19-ligaen. Det skete med en 3-0-sejr på udebane mod Lyngby.

Gæsterne kom foran efter 20 minutter, da Lyngbys målmand tabte et indlæg fra Daniel Kristjansson ind i eget net.

Julius Voldby lavede forarbejdet til 2-0-målet. Han erobrede bolden, indledte en fin dribletur og spillede til sidst Mikel Gogorza fri, så han kunne score for fjerde gang i sæsonen.

U19-ligaen: Lyngby B - FC Midtjylland 0-3 (0-2)

0-1 Anton Mayland (selvmål) 20'

0-2 Mikel Gogorza 28'

0-3 Julius Voldby 72'

Hjemmeholdet indledte godt efter pausen, men FCM tilpassede sig de taktiske ændringer fra Lyngby, og Julius Voldby lukkede opgøret til 3-0, da han blev spillet fri i dybden af Malte Melin.

- Vi vinder fortjent, uden at vi spiller nogen stor kamp. Især i første halvleg virker det som om, at Lyngby accepterer, at vi har bolden meget, og uden at vi spiller supergodt og hurtigt, får vi alligevel skabt et godt antal chancer og scoret to gange.

- Nu har vi tre kampe mod Horsens, Sønderjyske og OB, hvor jeg håber vi virkelig bliver presset, så vi er helt oppe på tæerne til kampene mod Famalicão i Youth League, siger træner Allan K. Jepsen til fcm.dk.

Ulvene har lagt sig i spidsen for U19-ligaen, men har også spillet flere kampe end de nærmeste forfølgere.

Indlæser debat