Bone’s, Wow-Park og Name It tog del i prisregn

Søndag blev der delt priser ud i hele 16 katergorier til »Børn i Byen Prisen 2020«

26. oktober 2020, 13.44

Ved overrækkelsen af »Børn i byen Prisen 2020« blev der taget et fælles billede af vinderne.  Foto: PR-foto

BØRN Onlineportalen »Børn i byen«, der giver inspiration til børnevenlige steder og aktiviteter, har kåret de bedste personer og virksomheder inden for en række kategorier.

Søndag blev priserne uddelt i Tivolis Axelborg, og der blev uddelt hæder i hele 16 kategorier. Flere af vinderne er fra Herning og Ikast-Brande, da både restaurantkæden Bone’s, børnetøjsmærket Name It og Wow-Park blev hyldet.

Bone’s, der har hovedsæde i Herning vandt i kategorien »Årets mest børnevenlige spisested«. Restaurantkæden får prisen, fordi restauranten i sin indretning og med sit menukort har fokus på at give både børn og voksne en god oplevelse.

Bestsellers børnetøjsmærke Name It vandt i kategorien »Årets brand tøj/sko«. Prisuddeleren fremhæver, at Name It »designer sjov mode til overkommelige priser til børn, der ved hvad de vil have. Her er fokus på komfort, sikkerhed og kvalitet.«

Oplevelsesparken Wow-Park vandt prisen som »Årets actionoplevelse« for sit koncept, hvor man går tur mellem trætoppene og leger med kæmpebolde midt i skoven. Wow-Park har to parker i Skjern og Billund, og en af mændene bag konceptet er administrerende direktør Jacob Hindhede, der bor i Tjørring.

Årets børnepersonlighed

Blandt de mange øvrige vindere kan nævnes, at Djurs Sommerland blev kåret til »Årets forlystelsespark«, Tivoli Friheden vandt som »Årets børnevenlige i Aarhus«, og Givskud Zoo vandt som »Årets dyrepark«.

Børn i Byen kårede også »Årets børnepersonlighed«. Her blev vinderen Popsi og Krelle, der leverer musik og underholdning til de mindste børn på deres YouTube-kanal.

Endelig kan det nævnes, at Danske Hospitalsklovne blev kåret som »Årets ildsjæl« for deres indsats for at skabe smil og latter hos de indlagte børn på landets børneafdelinger.