Inger Stranddorf stiller op til posten som afdelingsformand for HK MidtVest

Den nuværende formand for HK Privat MidtVest melder klar til at tage over, når afdelingsformand Marianne Køpke går af næste år

19. oktober 2021, 12.24

Inger Stranddorf er i dag formand for HK Privat MidtVest og går nu efter den overordnede post som afdelingsformand for alle fire sektorer. Foto: PR-foto

FAGFORBUND Medlemmerne af HK MidtVest skal vælge ny afdelingsformand på repræsentantskabsgeneralforsamlingen i fagforeningen 27. april næste år, og nu har Inger Stranddorf meldt sig på banen som kandidat.

Nuværende afdelingsformand Marianne Køpke kan ikke genopstille, da hun med sine 67 år har passeret aldersgrænsen for medlemsvalgte politikere i HK. Marianne Køpke har været formand for HK MidtVest siden 2018.

- Marianne har ydet en kæmpe indsats, og jeg er hende meget taknemmelig for hendes dybe engagement og ihærdige arbejde for HK, udtaler Inger Stranddorf og fortsætter:

- Efter mange overvejelser i de seneste måneder har jeg besluttet, at jeg er kandidat til posten som afdelingsformand i HK MidtVest. Jeg har mod på og stor lyst til at løfte opgaven og ved samtidig også, at det er en stor udfordring, som kræver mit helhjertede engagement. Mit kandidatur har været drøftet i formandsgruppen her i HK MidtVest, og jeg er glad for at kunne sige, at der er opbakning til mit kandidatur fra afdelingens øvrige formænd.

Inger Stranddorf er 60 år og har været formand for HK Privat MidtVest på fuld tid siden 2010. Før det var hun formand ved siden af sit job som bogholder i FOA i Holstebro fra midt i 1990’erne. Inger Stranddorfs faglige engagement i HK rækker helt tilbage til hendes elevtid hos Pippi Børnetøj i Herning først i 1980’erne.

Repræsentantskabet i HK MidtVest udgøres af medlemmer fra de fire faglige sektorer i HK MidtVest: Handel, Kommunal, Stat og Privat.

Indlæser debat