Lille by mister den ene udgang: Lille Fiskbæk vej spærres permanent

10. september 2021, 13.50

Lille Fiskbækvej er nu lukket ud mod Skjernvej. Det er ikke længere muligt at komme til Lille Fiskbæk fra denne side. Foto: Jens Kristian Lynderup

FISKBÆK Bor man i Lille Fiskbæk og skal ud at køre, eller skal man besøge nogle af dem, der bor i Lille Fiskbæk, er det fremover kun muligt at vælge én vej.

Byen ligger på en stikvej mellem Skjernvej og Fiskbækvej, og selve vejen hedder Lille Fiskbækvej. Fremover er udkørslen til Skjernvej dog lukket, så beboerne skal køre bagud af byen og rundt med Fiskbækvej for at komme ud til landevejen.

Det er netop det, at Lille Fiskbæk ligger med udkørsel til en landevej, der gør, at den direkte udkørsel af trafiksikkerhedsmæssige årsager lukkes permanent.

Dels var udkørslen stejl, og dels ligger den i en let kurve med flere andre veje, som støder op til landevejen. Derfor har trafikmyndighederne vurderet, at det var mest trafiksikkerhedsmæssigt forsvarligt at lukke udkørslen.

Der er allerede sat autoværn op og gravet en grøft. Entreprenøren arbejder på at planere området og lægge overfladejord på, så der kan gro græs.

Indlæser debat...