112

Alvorlig ulykke ved Sunds: 75-årig mand fra Sunds død

Politiet undersøger, om den 75-årige kan have fået et ildebefindende forud for ulykken

Udgivet:13. februar 2023, 14.27

Læsetid:1 minut

En alvorlig ulykke ved rundkørslen syd for Sunds kostede mandag eftermiddag en 75-årig mand fra Sunds livet. Foto: Jesper Wind

Jesper Wind
Journalist
Jesper Wind
Journalist| +45 2947 1862 | jwi@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg har været journalist på Herning Folkeblad i mere end tre årtier. Jeg plejer at sige, at jeg skriver om alt, undtagen elitesport. Jeg fortæller gerne om livet i landsbyerne, de frivilliges indsats rundt i foreningerne og dagligdagen for børn og unge i dagtilbud og folkeskoler. Dækning af 112-stof er også en af mine opgaver. Kom frisk med tip til mig, hvis du har noget på hjerte.
Se flere artikler af Jesper Wind
Palle Heering Nielsen
Journalist
Palle Heering Nielsen
Journalist| phn@herningfolkeblad.dk
Født i 1970. Uddannet journalist i 2001. På Herning Folkeblad siden 2004. Skriver primært om politi- og retsstof, detailhandel og kirke. Dækker samtlige genrer fra nyheder til reportager og features.
Se flere artikler af Palle Heering Nielsen

4 måneder siden

SUNDS Rundkørslen syd for Sunds var mandag ved 13.30-tiden rammen om en alvorlig færdselsulykke.

En bil kom fra syd ad Sundsvej, kørte op over bakken midt i rundkørslen og fortsatte ned på den anden side og endte et hundrede meter inde på en mark nordøst for rundkørslen med hjulene i vejret.

Bilens fører, en 75-årig mand fra Sunds, døde ved ulykken, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Alarmen til Brand & Redning Midtvest lød på en fastklemt og brandfare i bilen. Redningsmandskabet fik bilens fører ud af den ødelagte bil og ydede livgivende førstehjælp på stedet.

Muligt ildebefindende

Brandfolkene stod på række og dækkede for ulykkesstedet med tæpper, for at trafikanterne ude på Sundsvej ikke skulle se redningsmandskabet kamp for bilistens liv.

En halv time efter trafikulykken landede en lægehelikopter på stedet, men bilens 75-årige fører stod ikke til at redde.

- Vi har haft en bilinspektør ude, og vi afventer hans erklæring om, hvad der kan være sket. Vi kan ikke udelukke, at føreren af bilen har fået et ildebefindende, siger sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.