Tilflyttere skaber mere liv i Simmelkær: Lægger græs til bagagerumsmarked

Simmelkær-tilflyttere vil skabe mere liv i byen med bagagerumsmarked, som man håber kan blive en tilbagevendende begivenhed

11. august 2021, 18.37

Indkørslen til Simmelkær har fået et noget mere nydeligt udtryk, efter at Knud Erik Gaardsted og Else Marie Baun er flyttet ind og har anlagt en stor græsplæne, hvor der tidligere lå en vognmandsforretning. Nu håber de, at de kan være med til at skabe mere liv i Simmelkær ved at invitere til bagagerumsmarked på plænen foreløbig den sidste lørdag i august og september. Den nye indehaver af kaffevognen i Simmelkær, Lone Irene Nielsen, er også involveret i projektet. Personerne er fra venstre Bjarne Viller Hansen, Lone Irene Nielsen, Else Marie Baun og Knud Erik Gaardsted. Foto: Henrik Ole Jensen

SIMMELKÆR Lørdag 28. august inviterer Knud Erik Gaardsted og Else Marie Baun til det første loppe/bagagerumsmarked på græsplænen foran deres hus på Simmelkær Hovedgade 2. Og det er ikke en hvilken som helst græsplæne. Tidligere lå der nemlig en vognmandsforretning på grunden, som er hele 3000 kvadratmeter stor med plads til omkring 60 stader afhængig af størrelsen.

Grunden ligger desuden lige ud til byens rundkørsel, og på den anden side ligger kaffevognen i Simmelkær, som har fået ny indehaver, Lone Irene Nielsen, der også er blevet involveret i bagagerumsmarkedet.

Kaffevognen »Irenes grill og catering« lægger toiletforhold til markedet. Til gengæld står kaffevognen for al salg af pølser med mere.

Plænen skal bruges

Knud Erik Gaardsted og Else Marie Baun flyttede til Simmelkær for halvandet år siden, samtidig med at de flyttede sammen.

Han kom fra Sevel, hvor han har sat sit hus til salg, og hun kom fra Hvam.

Han er tidligere tømrer, statsautoriseret kloakmester, restauratør, buschauffør og indehaver af en grillbar, mens hun er tidligere korrespondent og har arbejdet 25 år som iværksætterkonsulent, hvor hun vejledte iværksættere i at etablere virksomhed og underviste.

Nu er de begge pensionister, og så har de altså det her store, hvide hus med en kæmpe græsplæne foran, som de selv har anlagt, efter at vognmandsforretningens mange lastbiler har forladt grunden.

Og den kunne jo lige så godt blive brugt til noget sjovt, tænkte de.

Fortsætter næste år

Det bliver den altså lørdag 28. august og igen lørdag 25. september, og hvis det går godt, er det meningen, at bagagerumsmarkedet fra næste år skal fortsætte den anden weekend i hver måned fra maj til og med september.

Reservering af stadeplads skal ske til Knud Erik Gaardsted, Simmelkær Hovedgade 2. Det koster et beskedent beløb - og der er masser af parkeringspladser.

Læs eventuelt nærmere om tilmelding i et opslag på Simmelkærs Facebook-side.

Indlæser debat...