Opdateret: 69-årig fra Kibæk er fortsat efterlyst

Udgivet:08. september 2022, 12.07

Læsetid:2 minutter

KIBÆK Politiet leder fortsat efter den 69-årige Ioan, der onsdag mellem klokken 9.30 og 12.30 forlod sit hjem i Kibæk og ikke er set siden.

Efterforskningen har vist, at Ioan cirka klokken 11.45 7. september kom gående i sydlig retning på en sti parallelt med Brogade i Kibæk. Han fortsatte herefter videre sydpå ad Solbakken. Er Ioan fortsat i den retning, ville han gå ad Vardevej mod syd ud af Kibæk og derefter nå til Assing og måske Sdr. Felding.

Midt- og Vestjyllands Politi vil meget gerne høre fra folk, der kan have set den 69-årige mand og opfordrer også folk i Kibæk og området syd for Kibæk til at kigge i haver, udhuse og lignende. Det er vanskeligt at sige, hvor langt manden kan være nået, da han er godt gående.

Han beskrives som en 69-årig mand af rumænsk afstamning.

Han er mellem 165 og 170 centimeter høj, spinkelt bygget med kort gråt hår og taler ikke dansk.

Ioan blev set onsdag omkring klokken 11.45 på en sti, der går parallelt med Brogade i Kibæk - gående i sydlig retning. Her var han iført en hvid eller lysegrå bluse med høj hals, mørke træningsbukser, grå hue og blå sko med en hvid sålkant.

Da han forsvandt, havde han en grå trøje med vandrette striber og mørke træningsbukser på.

Har du set Ioan eller har andre oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde ham, så ring til Midt- og Vestjyllands Politi på 114.

Sådan ser 69-årige Ioan ud. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi