Det lange farvel fra Runrig

Skotterne gav en forrygende men noget lang koncert i Jyske Bank Boxen

Udgivet:24. juni 2018, 14.23

Læsetid:5 minutter

Runrig, Jyske Bank Boxen

Lørdag

Fire stjerner

Anmeldelse Der var for en gang skyld kæmpekø ved shuttle-bussen ud til Boxen. »Pensionistbussen« blev den døbt af en af medpassagerne, hvor i blandt særligt en kiltklædt tysker med en lommelærke i strømpen gjorde indtryk.

Vi var mange afsted til Runrig. Ifølge arrangøren var der faktisk 15.500 publikummer på grund af af en forholdsvis beskeden scene, og det må da være rekord.

Runrig stammer fra øen Isle Of Skye, der ellers primært udmærker sig ved at producere verdens bedste whisky, Talisker. Bandet har været omkring i de forløbne 45 år, men nu orker de ikke mere. The Final Mile-touren er deres sidste farvel til Danmark, hvor de siden 1980'erne har haft et enormt publikum.

Jeg så dem selv på Midtfyns Festivalen engang i 1980'erne. De nåede at spille hele otte gange på den festival - hvor mange gange det blev til på Tønder Festival ved jeg ikke, men de betegnes som »husorkestret«.

En festaften...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Introduktionstilbuddet gælder kun hvis du ikke har haft abonnement de seneste Seks måneder. Abonnementet fortsætter til normalpris efter første måned. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Mindstepris 1 krone.
Har du prøvet os de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang i 24 TIMER for 19 kr.

Se flere abonnementer