Ny skov indviet i vinterkulden

I går blev den nye skov ved Lysgård Sø indviet med taler, klejner og varme drikke mod en kølig vintervind

Udgivet:19. december 2015, 05.20

Læsetid:3 minutter

VILDBJERG Omkring 35 mennesker sjappede sig fredag formiddag vej gennem vandpytter og mudder for at deltage i indvielsen af den nye skov, som sidste uge blev plantet nord for Lysgård Sø i Vildbjerg.

Det er Herning Kommune, som, i samarbejde med den midtjyske forening Grow for it, har sat 2,6 hektar skov i jorden. Omend de små planter endnu mangler en del, før de sådan for alvor kan give sig ud for at være en »skov«. Men:

- Når de små træer, vi ser på i dag, får lov at vokse op og danne en indbydende løvskov, vil skoven være med til at afrunde det rekreative område omkring Lysgård Sø, pointerede Kent Falkenvig (V), næstformand i teknik- og miljøudvalget, som holdt tale ved indvielsen.

Kent Falkenvig takkede Grow for it, som har skænket 30.000 kroner til projektet, der i alt kommer til at koste omkring 90.000 kroner.

- Det er den lykkelige historie om et offentligt-privat partnerskab om en grøn profil, der kommer os borgere til gode. Et sandt juleeventyr, kan man måske sige.

Skov mod global opvarmning ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb enkeltdags adgang Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind