112

Anholdt på Møltrup Optagelseshjem: 29-årig slog, sparkede og truede tre personer med kniv

Politiet har anholdt 29-årig mand, som fredag gik amok med en kniv på Møltrup Optagelseshjem

Udgivet:10. marts 2023, 17.20

Læsetid:1 minut

Politiet og ambulancer blev fredag ved 14-tiden sendt til Møltrupvej i Timring, da en 29-årig mand fra Sjælland var gået amok med en slag, spark og en kniv på tre forurettede. Foto: Privatfoto

Bo Lundgaard
Journalist| blg@herningfolkeblad.dk

TIMRING Møltrup Optagelseshjem måtte fredag klokken 14.18 bede om hjælp fra politiet, da en 29-årig mand fra Sjælland gik amok med en kniv.

Midt- og Vestjyllands Politi rykkede ud med flere patruljevogne og en indsatsleder, da slagsmålet virkede til at være ude af kontrol. Voldsmanden er angiveligt en mand, der bor midlertidigt på optagelseshjemmet.

Kort tid efter ankomsten lykkedes det politiet at anholde den 29-årige, der nu er sigtet for at have slået, sparket og truet flere personer med en kniv. Der er tre forurettede på 44, 28 og 25 år - alle med bopæl i Vildbjerg.

- De forurettede er blevet tilset af sundhedspersonale i de ambulancer, vi valgte at tilkalde, siger vagtchef Andreas Andersen, som oplyser, at politiet har sikret kniven, der nu indgår i sagen som bevismateriale.

De forurettedes tilstand kendes ikke, men de menes ikke at være kommet alvorligt til skade.

- Den 29-årige er i vores varetægt. Sagen ligger til vurdering hos anklagemyndigheden, der skal beslutte, om sagen er grov nok til at fremstille manden i grundlovsforhør. Det ved vi mere om senere på aftenen, siger vagtchefen, som ellers fortæller om en fredelig dag frem til fredag eftermiddag i resten af politikredsen.