Ungt par renoverede gammel 60'er-villa: Vi kan lide det lidt specielle

Det unge par Nadia Lisbygd og Leif Garsdal købte for to år siden en ældre bolig, som de selv har stået for at renovere, og i dag har de et hjem, som kombinerer det gamle, det nye og det lidt skæve

Udgivet:09. juni 2019, 15.58

Læsetid:10 minutter

15. juni 2017 fik Nadia Lisbygd og Leif Garsdal nøglerne til deres nye hus, og der gik ikke mange timer, inden det begyndte sin forvandling.

- Efter 24 timer havde vi væltet en mur og pillet køkkenet ned. Det var bare med at komme i gang, fortæller Nadia Lisbygd.

Huset, som parret havde købt som deres fremtidige hjem, var ikke helt af nyere dato. Det blev bygget i 1968, og den mørke stil fra 60'erne var ikke ligefrem den stil, det unge par, som er midt i 20erne, ønskede at bo i. Alligevel kunne de se muligheder i huset, da de med egne øjne så det første gang - både for dem selv, Nadia Lisbygds seksårige søn, Oskar, og for fremtiden.

- Vi ville gerne have et stort hus, hvor der var plads til Oskar, men også fremtidige børn, så de kan boltre sig. Og så skulle vi ikke sidde i hus til halsen, fortæller Leif Garsdal.

- Og vi var ikke interesseret i et nyt hus, for det ville blive for klinisk. Vi havde ikke lyst til noget helt nyt - vi ville gerne sætte vores eget præg, fortsætter Nadia Lisbygd.

De er ikke i tvivl om, at hvis det kun havde været op til husets salgsopstilling, havde de vendt ryggen til villaen på Park Alle i Vildbjerg.

- Først tænkte vi nej, men mægleren sagde, vi skulle komme ud og se den, og med det samme kunne vi se muligheder, så i bilen på vej hjem talte vi om alt det, vi kunne gøre. Da vi viste det til vores fædre, spurgte de godt nok, hvad det var for noget lort, men vi lod os ikke skræmme, griner Nadia Lisbygd.

Mere for pengene...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind