Eksklusiv boligprojekt ved søen

Fuglsang Holm er et nyt boligprojekt ved Fuglsang Sø. Projektetet består af 12 bæredygtige boliger, som opføres i særligt udvalgte materialer

Udgivet:10. juni 2019, 08.01

Læsetid:4 minutter

Et helt nyt boligprojekt ved Fuglsang Sø er nu på vej. Bag byggeriet står CD Entreprise med adresse i Arnborg, som Klaus Bøie Christiansen og Christoffer Bøie Dinesen - far og søn - står bag.

Projektet er navngivet Fuglsang Holm, da de 12 boliger fordelt på seks enheder placeres på den lille holm beliggende ved siden af Fuglsangsø Centret - og det bliver boliger, der skiller sig ud fra størstedelen af de eksisterende boliger i sø-området.

- Vi ville gerne bygge noget anderledes end de boliger, der allerede er ved Fuglsang Sø, og det skal være boliger, der skal kunne holde til det klimamæssige, fortæller Christoffer Bøie Dinesen, som har slået stregerne til det nye projekt.

Det er ikke mindst i materialevalget, at det nye projekt skiller sig ud. Til facaden er valgt håndskåret spansk naturskiffer, som kombineres med træ, der er imprægneret ud fra en metode, som blandt andet vikingerne benyttede for 1000 år siden.

- Man varmer det så hårdt op, at det bliver imprægneret, så det ikke kan slå sig, og så får det en flot, grå glød - det kommer til at se fedt ud, konstaterer Christoffer Bøie Dinesen.

Materialevalget betyder samtidig, at de nye boliger bliver stort set vedligeholdelsesfrie.

- Man kan aldrig sige, at det er 100 procent vedligeholdelsesfrit, men det er så vedligeholdelsesfrit som muligt - så det her bliver et sted, man kan slappe af og nyde, fortæller Klaus Bøie Dinesen.

Et skridt op...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind