Topkarakter til Rowan

21. august 2020, 15.33

Charlotte Rowan afsluttede sin uddannelse med højeste udmærkelse. Foto: Pr-foto

HERNING Charlotte Rowan, der i foråret blev udpeget som Mads Billes efterfølger til at stå i spidsen for Herning Kirkes Drengekor, har nu fået papir på sine færdigheder.

Hun har netop færdiggjort sin Master-uddannelse i klassisk korledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium, og hun sluttede af med at få højeste udmærkelse.

- Det var et 12-tal. Yay! Eksamen var blevet udskudt på grund af corona, men jeg er meget glad for at have færdiggjort studiet med et 12-tal, siger Charlotte Rowan.

Kun himlen sætter grænser

Charlotte Rowan er 25 år og fra Liverpool i England. Hun har tidligere studeret ved Junior Royal Northern College of Music i Manchester, Sidney Sussex College og University of Cambridge, inden hun valgte at satse på Hernings drengekor.

- Koret er en gave for Herning. Det er en sand skat, og jeg er utroligt stolt over at skulle lede dette generationsskifte. Jeg ønsker at dedikere mit livs arbejde til drengekoret, min energi, omsorg og passion. Kun himlen sætter grænser for Herning Kirkes Drengekor, sagde hun til Folkebladet ved sin tiltrædelse.