Halalprodukter skal forbydes i Danmark

Udgivet:27. september 2022, 10.06

Læsetid:2 minutter

Mikael Lund Jensen. Foto: PR-foto

Af Mikael Jensen. Tornskadevej 25 Struer, folketingskandidat for Dansk Folkeparti

RELIGION Som det er i dag, så køber danskerne lykkeligt uvidende halalprodukter for hundredvis af millioner i supermarkederne - for de er nemlig ikke afmærkede, så vi kan næsten ikke undgå at støtte Muslim League, hvis eneste formål er at omstyrte vores samfund og indføre sharialov i Danmark. Tænk på det næste gang du står ved køledisken.

Men jeg argumenterer ikke for, at halalprodukter skal mærkes. Jeg vil have det forbudt i Danmark. Fordi.

Selvfølgelig skal vi ikke det. Ikke i det Danmark, som jeg kender. Men kan vi det? Kan det lade sig gøre rent lovteknisk? Ja det kan det. For Grækenland har lige gjort det. I Grækenland har man netop forbudt halalslagtning som værende umenneskeligt. Landets øverste forvaltningsdomstol fandt, at den religiøse fremstilling af animalske produkter ikke opvejede lidelserne for dyrene. De fleste europæiske lande og EU tillader religiøse undtagelser for reglen om bedøvelse. Og nu slutter Belgien sig så til gruppen af lande sammen med Grækenland, der ikke levner plads til undtagelser. Gruppen omfatter blandt andet Danmark, Sverige, Norge, Island, Finland og Slovenien. Men vi skal gå skridtet videre og helt forbyde produkterne. Det hører ikke til i en dansk kontekst at skulle betale afgift til islam for at kunne få sin frokost, vel?

Vi skal så ikke alene forbyde produktion af halal i Danmark. Vi skal selvfølgelig også forbyde import af disse produkter, ellers vil muslimer i Danmark jo bare importere dem. Såfremt muslimer bosat i Danmark så fortsat vil købe og benytte halalprodukter, så må de jo flytte til lande, hvor det fortsat er tilladt.

Vil det give et ramaskrig på venstrefløjen og blandt muslimer? Ja det er der nok ingen tvivl om. For vi vil ramme muslimer på en række punkter. Deres livsstil, religiøse overbevisning, hele deres levevis. Men det kan jeg og mange andre danskere sagtens leve med. For vi bor i Danmark. Og i Dansk Folkeparti siger vi: danskerne først. Ikke en middelalderlig kultur, der er fuldstændig ligeglad med alt andet end deres tåbelige insisteren på, at islam skal være først. Uanset, hvor i verden de befinder sig.

En ting er, at vi andre vil slippe for halalprodukter i børnehaven, på sygehuset og i supermarkedet. Det vil være et godt signal i retning af det, vi siger i Dansk Folkeparti. Vores land - Vores regler. Noget andet, som jeg nok heller ikke vil begræde, og som man med slet skjult længsel kan forestille sig, er, at antallet af muslimer i Danmark vil falde ret drastisk, som i retning af, at vi slet ikke ser dem i gadebilledet længere. 77 procent af alle muslimer i Danmark går ind for indførelse af sharia i Danmark. Jeg tænker umiddelbart, at de 77 procent kan vi vinke farvel til på førstedagen. Så har vi nok sparet de første 25 milliarder kroner årligt på overførselsindkomster. Så kan vi give 600.000 folkepensionister en lønforhøjelse på 41.000 om året.

Så er vi da i gang.

Indlæser debat

Mere interessant læsning